Brygger: Jørn Hammerud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,081
FG: 1,020
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,8%
Beregnet IBU: 103,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,37 kg pale malt
1,46 kg hvetemalt
0,36 kg Caramel/crystal 10L
0,31 kg Caramel/crystal 60L

[B]Humle og krydder[/B]
33,00 g Willamette [5,40 %] - Boil 90,0 min              19,3 IBUs     
6,00 g Summit [15,80 %] - Boil 90,0 min                 10,3 IBUs     
37,00 g Willamette [5,40 %] - Boil 45,0 min              18,6 IBUs     
22,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 45,0 min             20,9 IBUs     
16,00 g Cascade [7,60 %] - Boil 45,0 min                 11,3 IBUs     
6,00 g Summit [15,80 %] - Boil 45,0 min                8,8 IBUs      
30,00 g Cascade [7,60 %] - Boil 20,0 min                14,0 IBUs     
42,00 g Cascade [7,60 %] - Dry Hop 4,0 Days             0,0 IBUs      
25,00 g Centennial [10,20 %] - Dry Hop 4,0 Days         0,0 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 3,5 liter starter 
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
4 gram sukker pr liter for karbonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. februar 2015
Flasket: 8. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N