Brygger: Jørn Hammerud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,081 FG: 1,020 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,8% Beregnet IBU: 103,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,37 kg pale malt 1,46 kg hvetemalt 0,36 kg Caramel/crystal 10L 0,31 kg Caramel/crystal 60L [B]Humle og krydder[/B] 33,00 g Willamette [5,40 %] - Boil 90,0 min 19,3 IBUs 6,00 g Summit [15,80 %] - Boil 90,0 min 10,3 IBUs 37,00 g Willamette [5,40 %] - Boil 45,0 min 18,6 IBUs 22,00 g Centennial [10,20 %] - Boil 45,0 min 20,9 IBUs 16,00 g Cascade [7,60 %] - Boil 45,0 min 11,3 IBUs 6,00 g Summit [15,80 %] - Boil 45,0 min 8,8 IBUs 30,00 g Cascade [7,60 %] - Boil 20,0 min 14,0 IBUs 42,00 g Cascade [7,60 %] - Dry Hop 4,0 Days 0,0 IBUs 25,00 g Centennial [10,20 %] - Dry Hop 4,0 Days 0,0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 3,5 liter starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] 4 gram sukker pr liter for karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. februar 2015 Flasket: 8. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N