Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Kamille, koriander, appelsinskall, eikespon OG: 1,101 FG: 1,035 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 139 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) 66,8 % Oats, Flaked (2,0 EBC) 8 % Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1200,0) 5 % Crystal Malt 120 (118,2 EBC) 4,2 % Crystal Malt 275 (275,0 EBC) 4,2 % Roasted Barley (Thomas Fawcett) 4,2 % Carahell (Weyermann) (25,6 EBC) 2,7 % Candi Sugar, Amber (147,8 EBC) 5 % [B]Humle og krydder[/B] 2,00g Perle [4,40 %] - First Wort 90,0 min 0,7 IBUs 145,00g Perle [4,40 %] - Boil 60,0 min 40,7 IBUs 45,00g Perle [4,40 %] - Boil 20,0 min 7,7 IBUs 20,00g Simcoe [12,00 %] - Boil 10,0 min 5,6 IBUs 14,00g Orange Peel fresh (Boil 5,0 mins) 8,00g Coriander Seed (Boil 5,0 mins) 0,70g Chamomille (Boil 5,0 mins) [B]Andre ingredienser[/B] 15,00g Oak Chips French, medium roast (i 7 dager fra dag 10) Brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 68,5C, 70 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: To pk Informasjon om gjæring: 19C, 12d 23C, 5d [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2014 Flasket: 1. oktober 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N