Brygger: Christoffer Haugan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,060
FG: 1,016
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,75%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 15,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.6 kg Pilsner malt
400 g Fawcett amber malt

[B]Humle og krydder[/B]
Blanding av Amarillo, Simcoe og Colombus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein rest 52 grader 20 min
Beta rest 60 grader 30 min
Alpha rest 70 grader 30 min
Mash out 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
2 uker primærgjæring 12 grader
4 uker sekundergjæring 12 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2014
Flasket: 1. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N