Brygger: Christoffer Haugan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,060 FG: 1,016 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,75% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 15,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.6 kg Pilsner malt 400 g Fawcett amber malt [B]Humle og krydder[/B] Blanding av Amarillo, Simcoe og Colombus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Protein rest 52 grader 20 min Beta rest 60 grader 30 min Alpha rest 70 grader 30 min Mash out 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 2 uker primærgjæring 12 grader 4 uker sekundergjæring 12 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2014 Flasket: 1. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N