Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1059 FG: 1013 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 35,5l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5100 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 580 gr. Caramalt, EBC 35 220 gr. Caragold, EBC 120 [B]Humle og krydder[/B] 24 gr. Hallertau Mittelfruh, IBU 4,7, tid 01:00 5 gr. Amarillo, IBU 8,85 tid 01:00 25 gr. Saaz, IBU 2,88, tid 00:10 25 gr. Saaz, IBU 2,88, tid 00:01 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 75 min 78 grader, 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 4x pakker Informasjon om gjæring: 9-11 grader 27 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2016 Flasket: 26. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F