Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1059
FG: 1013
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 35,5l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5100 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
580 gr. Caramalt, EBC 35
220 gr. Caragold, EBC 120

[B]Humle og krydder[/B]
24 gr. Hallertau Mittelfruh, IBU 4,7, tid 01:00
5 gr. Amarillo, IBU 8,85 tid 01:00
25 gr. Saaz, IBU 2,88, tid 00:10
25 gr. Saaz, IBU 2,88, tid 00:01

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 75 min
78 grader, 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 4x pakker
Informasjon om gjæring:
9-11 grader 27 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2016
Flasket: 26. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F