Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1076 FG: 1024 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Best Hvete 10 Best Munich lys 3,3 Best Munich mørk 1,65 Best Caramel Hell malt 30EBC 0,5 TF pale chocolate malt 0,5 TF Brown 0,5 [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh 2016 FWH 120G 4,5%AA 60min Hallertau Mittelfruh 2016 40G 4,5%AA 15min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63C i 55, stigning tok 20m - 70C i 10 77C i 5. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP380 Gjærmengde: 3pk i starter Informasjon om gjæring: 17C i 15 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. juli 2017 Flasket: 8. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N