Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1076
FG: 1024
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo
Best Hvete	10
Best Munich lys	3,3
Best Munich mørk	1,65
Best Caramel Hell malt 30EBC	0,5
TF pale chocolate malt	0,5
TF Brown	0,5

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh 2016 FWH	120G	4,5%AA	60min
Hallertau Mittelfruh 2016	40G	4,5%AA	15min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63C i 55, stigning tok 20m - 70C i 10 77C i 5.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP380
Gjærmengde: 3pk i starter
Informasjon om gjæring:
17C i 15 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. juli 2017
Flasket: 8. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N