Brygger: Morten Sevland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,046
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter (TFS)
Carared (W)
Special X (BM)
Wheat (BM)

[B]Humle og krydder[/B]
Target (2014)
East Kent Goldings (2014)
Smakshumle tilsatt 15 min @ 60 grader C

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55,0 C @ 15 min 
66,0 C @ 60 min (15)
72,0 C @ 15 min (15)
78,0 C @ 10 min (10)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: 3L starter
Informasjon om gjæring:
Oksygenering: 0,5 l/m @ 1 min
Pitch @ 13C
STC-1000 pluss
* 13C - 19C - ramping @ 1 days
* 19C - 9 days
* 19C - 23C - ramping @ 1 day
* 23C - 2 days
* 23C - 2C - ramping @ 1 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2016
Flasket: 20. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N