Brygger: Morten Sevland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,046 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter (TFS) Carared (W) Special X (BM) Wheat (BM) [B]Humle og krydder[/B] Target (2014) East Kent Goldings (2014) Smakshumle tilsatt 15 min @ 60 grader C [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55,0 C @ 15 min 66,0 C @ 60 min (15) 72,0 C @ 15 min (15) 78,0 C @ 10 min (10) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 3L starter Informasjon om gjæring: Oksygenering: 0,5 l/m @ 1 min Pitch @ 13C STC-1000 pluss * 13C - 19C - ramping @ 1 days * 19C - 9 days * 19C - 23C - ramping @ 1 day * 23C - 2 days * 23C - 2C - ramping @ 1 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2016 Flasket: 20. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N