Brygger: Øyvind F. Tvedten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,048 FG: 1,011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg (74 %) Best Pale Ale 2 kg (18,5 %) Caramalt 0,8 kg (7,5 %) Caramel/Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 15 g Citra (60 min) 15 g Simcoe (60 min) 15 g Citra 10 min 15 g Simcoe 10 min 170 g Citra (tørrhumle etter 7 dager) 160 g Mosaic (tørrhumle etter 7 dager) 140 g Simcoe (tørrhumle etter 7 dager)) [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 fellingstablett, sukker til karbonering [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 3 pk tørrgjær Informasjon om gjæring: 14 dager 18-19 C [B]Kommentarer[/B] Medbryggere: Fredrik Johnsen Lars-Ingvald Klovning [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2017 Flasket: 14. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N