Brygger: Frode Elias Synnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1071 FG: 1016 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 28 % pilsmalt, 32 % lys munchen (15) 32 % mørk munchen (25) 3 % medium krystall (120) 3 % mørk krystall (Warminster 400) 1 % special B 1 % melanoidin (40) [B]Humle og krydder[/B] 11 gram Magnum, 60 min. 15 gram Hallertauer mittelfrüh, 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] Sukker for karbonering. [B]Meskeinformasjon[/B] 69 - 67 grader i 70 minutt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Bock Gjærmengde: slurry ihht mrmalty Informasjon om gjæring: 26 dagar på 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2013 Flasket: 22. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N