Brygger: Frode Elias Synnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1071
FG: 1016
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
28 % pilsmalt,
32 % lys munchen (15)
32 % mørk munchen (25)
3 % medium krystall (120)
3 % mørk krystall (Warminster 400)
1 % special B
1 % melanoidin (40)

[B]Humle og krydder[/B]
11 gram Magnum, 60 min.
15 gram Hallertauer mittelfrüh, 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
Sukker for karbonering.

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 - 67 grader i 70 minutt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833 Bock
Gjærmengde: slurry ihht mrmalty
Informasjon om gjæring:
26 dagar på 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2013
Flasket: 22. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N