Brygger: Kai Berthelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1071
FG: 1011
Mengde vørter: 95,0l
Mengde ferdig øl: 88,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
20kg Pilsnermalt (Fuglesang)
0,8kg Melanoidin (Bamberg)
4kg Cara Red (Bamberg)

[B]Humle og krydder[/B]
55gr Hallertau 15,4% 90 min.
70gr Saaz 3,4% 10 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2dl kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
Direkte innmesking 67grader 50 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lagergjær Arendal Br
Gjærmengde: 1 liter
Informasjon om gjæring:
gjæringstemp 10 grader i 15 dager

[B]Kommentarer[/B]
Tilsatt 320 gr demerarasukker kokt ut i 1 liter vann ved flasketapping.
Pakken er avsendt 17/3-14 med sporingsnr KP 01 839 803 5 NO

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2013
Flasket: 19. desember 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N