Brygger: Kai Berthelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1071 FG: 1011 Mengde vørter: 95,0l Mengde ferdig øl: 88,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 20kg Pilsnermalt (Fuglesang) 0,8kg Melanoidin (Bamberg) 4kg Cara Red (Bamberg) [B]Humle og krydder[/B] 55gr Hallertau 15,4% 90 min. 70gr Saaz 3,4% 10 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1/2dl kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] Direkte innmesking 67grader 50 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lagergjær Arendal Br Gjærmengde: 1 liter Informasjon om gjæring: gjæringstemp 10 grader i 15 dager [B]Kommentarer[/B] Tilsatt 320 gr demerarasukker kokt ut i 1 liter vann ved flasketapping. Pakken er avsendt 17/3-14 med sporingsnr KP 01 839 803 5 NO [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2013 Flasket: 19. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N