Brygger: Asbjørn Hilde Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1070 FG: 1014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 86,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.4 kg Maris Otter Pale 81.8% 0.8 kg Munich Dark 12.1% 0.4 kg Krystallmalt 70 EBC 6.1% 6.6 kg Total [B]Humle og krydder[/B] 40 g Citra 60 min 20 g Citra 15 min 10 g Cascade15 min 20 g Cascade 1 min 40 g Citra 1 min 20 g Cascade Tørrhumle 5 dg 50 g Citra Tørrhumle 5 dg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader/60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk. rehydrert Informasjon om gjæring: 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. juli 2016 Flasket: 15. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N