Brygger: Asbjørn Hilde
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1070
FG: 1014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 86,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.4 kg Maris Otter Pale 81.8% 
0.8 kg Munich Dark  12.1% 
0.4 kg Krystallmalt 70 EBC 6.1% 
6.6 kg  Total

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Citra 60 min 
20 g Citra 15 min
10 g Cascade15 min
20 g Cascade 1 min
40 g Citra 1 min
20 g Cascade Tørrhumle 5 dg
50 g Citra Tørrhumle 5 dg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader/60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk. rehydrert
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. juli 2016
Flasket: 15. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N