Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 52,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7650 gram Weyermann Pilsnermalt.
4360 gram Weyermann Palemalt.
860  gram Weyermann carapils.

[B]Humle og krydder[/B]
30 gram Target 12,4% Pellets  60 min.
100 gram Hallertau Mittelfruh 4,7%  20 min.
100 gram Hallertau Mittelfruh 4,7%   5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
20 gram Irish moss 15 min.
1 ts Wyeast gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C  90 min.
78 C  10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1098 Brit. Ale
Gjærmengde: 2 pakker  1 l. starter
Informasjon om gjæring:
11 dager 17 grader

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 minutter,

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. september 2012
Flasket: 4. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F