Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7650 gram Weyermann Pilsnermalt. 4360 gram Weyermann Palemalt. 860 gram Weyermann carapils. [B]Humle og krydder[/B] 30 gram Target 12,4% Pellets 60 min. 100 gram Hallertau Mittelfruh 4,7% 20 min. 100 gram Hallertau Mittelfruh 4,7% 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 20 gram Irish moss 15 min. 1 ts Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C 90 min. 78 C 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1098 Brit. Ale Gjærmengde: 2 pakker 1 l. starter Informasjon om gjæring: 11 dager 17 grader [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 minutter, [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. september 2012 Flasket: 4. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F