Brygger: Jørn Hammerud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,74 kg Vienna Malt (6,9 EBC) 41,9 % 1,86 kg Munich Malt (17,7 EBC) 28,5 % 1,86 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 28,5 % 0,07 kg Carafa III (1200,0 EBC) 1,1 % [B]Humle og krydder[/B] 13,00 g Summit [15,80 %] - Boil 60,0 min 24,7 IBUs 14,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,60 %] - Boil 10 min 2,8 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 min Batch sparge with 2 steps (5,96l, 16,46l) of 75,6 C water [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Vasket slurry Informasjon om gjæring: 6 dager på 9 grader 3 dager på 14 grader resten på 4 grader [B]Kommentarer[/B] 4 gram sukker pr liter = ca 2,1 volumes CO2. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2014 Flasket: 15. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N