Brygger: Jens Martin Gleditsch
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/Steam beer
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter malt 5 kg
Crystal malt 400 g
Biscuit malt 600 g

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 10,5% 30 g 60 min
Northern Brewer 10,5% 30 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 10 min
68 grader i 60 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 810
Gjærmengde: Starter basert på ett rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret i bod, på gjennomsnitts lufttempratur ca. 15 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2013
Flasket: 31. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N