Brygger: Jens Martin Gleditsch Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/Steam beer OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter malt 5 kg Crystal malt 400 g Biscuit malt 600 g [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 10,5% 30 g 60 min Northern Brewer 10,5% 30 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 10 min 68 grader i 60 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 810 Gjærmengde: Starter basert på ett rør Informasjon om gjæring: Gjæret i bod, på gjennomsnitts lufttempratur ca. 15 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2013 Flasket: 31. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N