Brygger: Bård Sørlie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1053
FG: 1013
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12.000 kg Maris Otter Malt (94.49%)
0.400 kg Crystal 30 (3.15%)
0.300 kg Crystal 80 (2.36%)

[B]Humle og krydder[/B]
40.0 g Chinook Pellet (11.4% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.8 g/L)
300.0 g RawRoffes våte humle Leaf (1% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (6 g/L)
400.0 g RawRoffes våte humle Leaf (1% Alpha) @ 3 Minutes (Boil) (8 g/L)
800.0 g RawRoffes våte humle Leaf (1% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (16 g/L)
50.0 g Chinook Pellet (11.4% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (1 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
5.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 0 Minutes (Mash)
15.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum  @ 0 Minutes (Mash)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Party Gyle

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jacks M07
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
2 uker @ 18 - 20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2014
Flasket: 18. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F