Brygger: Bård Sørlie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1053 FG: 1013 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12.000 kg Maris Otter Malt (94.49%) 0.400 kg Crystal 30 (3.15%) 0.300 kg Crystal 80 (2.36%) [B]Humle og krydder[/B] 40.0 g Chinook Pellet (11.4% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.8 g/L) 300.0 g RawRoffes våte humle Leaf (1% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (6 g/L) 400.0 g RawRoffes våte humle Leaf (1% Alpha) @ 3 Minutes (Boil) (8 g/L) 800.0 g RawRoffes våte humle Leaf (1% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (16 g/L) 50.0 g Chinook Pellet (11.4% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (1 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 5.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 0 Minutes (Mash) 15.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum @ 0 Minutes (Mash) [B]Meskeinformasjon[/B] Party Gyle [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacks M07 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 2 uker @ 18 - 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2014 Flasket: 18. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F