Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1052 FG: 1015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 27,82 Beregnet farge: 33,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,6 Kg Maris Otter 1 Kg Munich 2 1 Kg Vienna 0,4 kg CaraAroma 0,1 Kg Pale Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 30 gram Cascade 60 min 30 gram Fuggles 15 min 15 gram Willamette 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 76,7 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pk tørrgjær Informasjon om gjæring: 4 dager uten lokk i kjøleskap på 16,5 grader. Deretter latt tempen stige til 20 over 4 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2014 Flasket: 16. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N