Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1052
FG: 1015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 27,82
Beregnet farge: 33,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,6 Kg Maris Otter
1 Kg Munich 2
1 Kg Vienna
0,4 kg CaraAroma
0,1 Kg Pale Chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
30 gram Cascade 60 min
30 gram Fuggles  15 min
15 gram Willamette 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
76,7 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pk tørrgjær
Informasjon om gjæring:
4 dager uten lokk i kjøleskap på 16,5 grader. Deretter latt tempen stige til 20 over 4 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2014
Flasket: 16. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N