Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,084 FG: 1,028 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munichmalt 5kg Pale malt 1kg caramunich 0,9kg ekstrakt 1kg [B]Humle og krydder[/B] 64g tettnang 60min 14g tettnang 30min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 75min utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 30 dager 10c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. oktober 2014 Flasket: 20. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F