Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,084
FG: 1,028
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munichmalt 5kg
Pale malt 1kg
caramunich 0,9kg
ekstrakt 1kg

[B]Humle og krydder[/B]
64g tettnang 60min
14g tettnang 30min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 75min
utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
30 dager 10c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. oktober 2014
Flasket: 20. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F