Brygger: Torleif Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1052 FG: 1016 Mengde vørter: 26,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2600 gram Th. Fawcett Maris Otter 1800 gram Bryggselv mørk flytende maltekstrakt (fra kokestart) 300 gram Th. Fawcett Crystal Malt 200 gram Th. Fawvett Black Malt 200 gram Th. Fawvett Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 18 gram Magnum 14.2%, 60 minutter 21 gram Fuggles 4.7%, 15 minutter 18 gram Fuggles 4.7%, 0 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1g whirlfloc 2g gjærnæring 7 dråper foam control [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 68 grader 10 min 78 grader BIAB [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 11.5 gram Informasjon om gjæring: 23 dager 20-22 grader. Ingen temperaturkontroll. [B]Kommentarer[/B] Primet med 5.5g farin per liter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. oktober 2012 Flasket: 1. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N