Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1074 FG: 1010 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.2 kg Pilsnermalt 3.9 ebc 0.39 kg Munich 20 L 0.25 kg carahell 25 ebc 0.04 kg carafa 2. 811 ebc 0.05 flaket rug 0.45 kg Kandisirup mørk amber. 0.2 kg lyst maltsukker [B]Humle og krydder[/B] Styrian goldings 25 gram. Kok 60 minutter. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-33 Gjærmengde: 3 liters starter Informasjon om gjæring: Pitch på 20 grader. Temperaturen i gjæringsrommet er 18 grader. Stiger til 22 grader under stormgjæringa. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2016 Flasket: 20. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N