Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1105 FG: 1026 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,7% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 111 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg pale malt 1500g munich II 250 g pale crystal 125 250g crystal 120 250g special B 250 g amber 250g brownmalt 100g pale chocolat 150g chocolat 500g roasted barley [B]Humle og krydder[/B] 70g magnum 60 min 50g goldings 15 min 50 g goldings 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 i 30 min 71 i 30 min 77 i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 2.5 liter starter Informasjon om gjæring: 17-20 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] basert på oppskrift av 7F sin 1349 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. september 2015 Flasket: 7. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F