Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1100 FG: 1018 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,8% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 105 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7.026 kg Maris Otter Malt (63.61%) 1.004 kg Flaked Oats (9.09%) 0.503 kg Biscuit (4.55%) 0.503 kg Chocolate (4.55%) 0.503 kg Crystal 30 (4.55%) 0.503 kg Munich I (4.55%) 0.503 kg Roasted Barley (4.55%) 0.503 kg Special-B (4.55%) [B]Humle og krydder[/B] 40.0 g Centennial Pellet (9.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.9 g/L) 40.0 g Columbus Pellet (14.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.9 g/L) 100.0 g Cascade Pellet (7.8% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (4.8 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 64 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Tre uker på primær. to måneder på sekundær [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. mai 2015 Flasket: 9. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N