Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1100
FG: 1018
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,8%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 105 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7.026 kg Maris Otter Malt (63.61%)
1.004 kg Flaked Oats (9.09%)
0.503 kg Biscuit (4.55%)
0.503 kg Chocolate (4.55%)
0.503 kg Crystal 30 (4.55%)
0.503 kg Munich I (4.55%)
0.503 kg Roasted Barley (4.55%)
0.503 kg Special-B (4.55%)

[B]Humle og krydder[/B]
40.0 g Centennial Pellet (9.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.9 g/L)
40.0 g Columbus Pellet (14.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.9 g/L)
100.0 g Cascade Pellet (7.8% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (4.8 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 64 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Tre uker på primær. to måneder på sekundær

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. mai 2015
Flasket: 9. juni 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N