Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Aprikospuré og aprikosekstrakt OG: 1059 FG: 1012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,5l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 2900 g Hvetemalt: 1700 g Flaket hvete: 500 g Havregryn: 200 g [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker, 3%, 30 g, 60 min Amarillo, 8,4%, 10 g, 1 min Mosaic, 11,8%, 10 g, 1 min Amarillo, 8,4%, 10 g, tørrhumling Mosaic, 11,8%, 10 g, tørrhumling Koriander: 4 g, 5 min kok Appelsinzest: 42 g, 5 min kok Aprikospuré: 1000 g, etter utgjæring Aprikosekstrakt: 60 ml, ved flasking [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring: 1 teskje, 10 min kok Vannjustering i mesk: Kalsiumsulfat: 3 g Kalsiumklorid: 5 g Magnesiumsulfat: 3 g Melkesyre: 6 ml [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C i 60 min 77°C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 2pk, 2 liter starter Informasjon om gjæring: 18°C i 2 dager 19°C i 1 dag 20°C i 1 dag 21°C i 1 dag 22°C i 9 dager 20°C i 2 dager 19°C i 1 dag [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2018 Flasket: 17. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N