Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1066
FG: 1011
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC	 	3	EBC	 	4750	g
Melanoidin Malt	 	      40	EBC	 	650	g
Special B 230 EBC	     300	EBC	 	400	g
Kandis (dark)	 	     320	EBC	 	900	g
Amber Malt	 	       69	EBC	 	100	g
Chocolate (dehusked)	     800	EBC	 	50	g

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe	 13%	alpha	 	19	g	 	60	minutes
Hersbrucker	 2.1%        30	g              10	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3787 Belgian Trappist
Gjærmengde: 2 pakker i 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
21-23 grader

[B]Kommentarer[/B]
Jorg Solheim er også medbrygger.

Monkey Brew

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2012
Flasket: 23. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N