Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1066 FG: 1011 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4750 g Melanoidin Malt 40 EBC 650 g Special B 230 EBC 300 EBC 400 g Kandis (dark) 320 EBC 900 g Amber Malt 69 EBC 100 g Chocolate (dehusked) 800 EBC 50 g [B]Humle og krydder[/B] Simcoe 13% alpha 19 g 60 minutes Hersbrucker 2.1% 30 g 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3787 Belgian Trappist Gjærmengde: 2 pakker i 1 liter starter Informasjon om gjæring: 21-23 grader [B]Kommentarer[/B] Jorg Solheim er også medbrygger. Monkey Brew [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2012 Flasket: 23. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N