Brygger: Martin Bech-Ravn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1070 FG: 1010 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, Cara red, Hvete malt og Hvit sukker [B]Humle og krydder[/B] Nelson sauvin Svart pepper [B]Andre ingredienser[/B] Rabarbra Jordbær [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 64 grader. 10 min 75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saison Gjærmengde: 34,5 g Informasjon om gjæring: 23 grader 5 dager 10 grader 7 dager 23 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2015 Flasket: 28. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N