Brygger: Martin Bech-Ravn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1070
FG: 1010
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner,
Cara red,
Hvete malt og
Hvit sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Nelson sauvin
Svart pepper

[B]Andre ingredienser[/B]
Rabarbra
Jordbær

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 64 grader.
10 min 75 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saison
Gjærmengde: 34,5 g
Informasjon om gjæring:
23 grader 5 dager
10 grader 7 dager
23 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. februar 2015
Flasket: 28. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N