Brygger: Bernt Konradsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 52 FG: 10 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 3 kg Pilsmalt (Britisk lager) 6 kg Flaket Ris 1 kg Cara Pils 1 kg Valset Havre 0,3 kg Crystal malt (60-80EBC) 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Cascade blomst 73 gram (Alfasyre 7,7%) Styrian Golding 73 gram (Alfasyre 4,9%) [B]Andre ingredienser[/B] Natriumbikarbonat 30 gram, til pH- justeringering av råvann. Klarurt til klaring 18 gram. (tilsatt 10 min før kokeslutt) [B]Meskeinformasjon[/B] Meske trinn 1 : 30 minutt 62 - 59 gr.C. Meske trinn 2 : 60 minutt 58 - 56 gr.C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US - 05 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 1. gjæring i 6 døgn, temp 18 - 17 grader C. (oechel gr. 11) Omstikking og 2. gjæring i 9 døgn, temp 17 grader C. (oechel gr. 10,25) [B]Kommentarer[/B] Ølet er fylt på korneliusfat 2014.03.10, - og trykksatt før tapping. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2014 Flasket: 13. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F