Brygger: Michael Dahlen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,080 FG: 1,026 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Castle Malting: 66% Pilsen 16% Munich 16% Munich Light Weyermann: 2% Carafa Special 3 [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Tradition: 30g @ 90min 23g @ 15min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55C - 15min 63C - 45min 68C - 15min 78C - 10min Tempøkninger gjort med herms ~1C/min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W-34/70 Gjærmengde: 3pkg Informasjon om gjæring: Pitch 7C, gjæret på 8C til 1.030, senket temperatur jevnt over 6 dager ned til 4C. 2 uker på 4C, så lagering ved 1.5C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2017 Flasket: 11. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F