Brygger: Michael Dahlen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,080
FG: 1,026
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Castle Malting:
66% Pilsen
16% Munich
16% Munich Light

Weyermann:
2% Carafa Special 3

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Tradition:
30g @ 90min
23g @ 15min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55C - 15min
63C - 45min
68C - 15min
78C - 10min

Tempøkninger gjort med herms ~1C/min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W-34/70
Gjærmengde: 3pkg
Informasjon om gjæring:
Pitch 7C, gjæret på 8C til 1.030, senket temperatur jevnt over 6 dager ned til 4C. 2 uker på 4C, så lagering ved 1.5C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2017
Flasket: 11. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F