Brygger: Bjørn Bjørnsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1047 FG: 1008 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,0 Kg Pilsner Malt 1,0 Kg Hvete malt 700 G Carapils [B]Humle og krydder[/B] 90 min. 30 G Polaris (First hop) 30 min. 50 G Hallertau Mittelfruh 10 min. 20 G Hallertau Mittelfruh 5 min. 30 G Hallertau Mittelfruh Whirlpool 30 min 100 G 30 min. 50 G Hallertau Mittelfruh på 60° C [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc tablett ved 15 min 2 g Gjærnæring ved 1 min [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk på 65°C i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 5 liter starter Informasjon om gjæring: Pitch på 10°C hold for 2-3 dager 4-5 dager på 12°C 2 dager på 14°C 2 dager på 16°C 3 dager på 20°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. desember 2017 Flasket: 10. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N