Brygger: Bjørn Bjørnsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1047
FG: 1008
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11,0 Kg Pilsner Malt
1,0 Kg Hvete malt
700 G Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
90 min. 30 G Polaris (First hop)
30 min. 50 G Hallertau Mittelfruh 
10 min. 20 G Hallertau Mittelfruh 
5 min. 30 G Hallertau Mittelfruh 
Whirlpool 30 min 100 G 30 min. 50 G Hallertau Mittelfruh på 60° C

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc tablett ved 15 min
2 g Gjærnæring ved 1 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk på 65°C i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 5 liter starter
Informasjon om gjæring:
Pitch på 10°C hold for 2-3 dager
4-5 dager på 12°C
2 dager på 14°C
2 dager på 16°C
3 dager på 20°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. desember 2017
Flasket: 10. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N