Brygger: Jørund H. Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,063
FG: 1,014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 10,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Havremalt
Melanoidin
Flaket hvete
Caraclear
Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Citra 
Mosaic
Simcoe 
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min 
78 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 250 Mrd celler
Informasjon om gjæring:
Gjæret i gjæringskar i 4 dager før overførsel til keg med overtrykksventil.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2018
Flasket: 28. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N