Brygger: Jørund H. Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,063 FG: 1,014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 10,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Havremalt Melanoidin Flaket hvete Caraclear Sukker [B]Humle og krydder[/B] Citra Mosaic Simcoe Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 250 Mrd celler Informasjon om gjæring: Gjæret i gjæringskar i 4 dager før overførsel til keg med overtrykksventil. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2018 Flasket: 28. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N