Brygger: Espen Kalstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,065
FG: 1,014
Mengde vørter: 21,5l
Mengde ferdig øl: 16,5l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,25 kg Best Pale Ale
0,25 kg Best Munich Dark
0,25 kg Thomas Fawcett Pale Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
6 g Chinook 12,6%, 60 min
45 g Amarillo 9,0%, WP 30 min
45 g Chinook 12,6%, WP 30 min
45 g Mosaic 13,3%, WP 30 min
30 g Amarillo 9,0%, tørrhumle fra dag 6
30 g Chinook 12,6%, tørrhumle fra dag 6
30 g Mosaic 13,3%, tørrhumle fra dag 6

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
77 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 345 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
18 grader i 4 dager, 20 grader i 8 dager, coldcrash i 2 dager.

[B]Kommentarer[/B]
119 ppm kalsium, 5 ppm magnesium, 4 ppm natrium, 26 ppm klorid, 225 ppm sulfat.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2018
Flasket: 1. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F