Brygger: Espen Kalstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,065 FG: 1,014 Mengde vørter: 21,5l Mengde ferdig øl: 16,5l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,25 kg Best Pale Ale 0,25 kg Best Munich Dark 0,25 kg Thomas Fawcett Pale Crystal [B]Humle og krydder[/B] 6 g Chinook 12,6%, 60 min 45 g Amarillo 9,0%, WP 30 min 45 g Chinook 12,6%, WP 30 min 45 g Mosaic 13,3%, WP 30 min 30 g Amarillo 9,0%, tørrhumle fra dag 6 30 g Chinook 12,6%, tørrhumle fra dag 6 30 g Mosaic 13,3%, tørrhumle fra dag 6 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 77 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 345 mrd. celler Informasjon om gjæring: 18 grader i 4 dager, 20 grader i 8 dager, coldcrash i 2 dager. [B]Kommentarer[/B] 119 ppm kalsium, 5 ppm magnesium, 4 ppm natrium, 26 ppm klorid, 225 ppm sulfat. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2018 Flasket: 1. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F