Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1042
FG: 1011
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 4,4%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale malt 3,4 kg
Krystal malt 0,4kg
Amber malt 0,2 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger - 22gr - 60 min
Challenger - 15 gr - 15 min
East Kent Golding - 30 gr - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
62 grader i 60 minutt.
70 grader i 30 minutt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 002
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. november 2014
Flasket: 13. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N