Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1042 FG: 1011 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 4,4% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale malt 3,4 kg Krystal malt 0,4kg Amber malt 0,2 kg [B]Humle og krydder[/B] Challenger - 22gr - 60 min Challenger - 15 gr - 15 min East Kent Golding - 30 gr - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62 grader i 60 minutt. 70 grader i 30 minutt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 002 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. november 2014 Flasket: 13. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N