Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1051 FG: 998 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 g pilsmalt 1000 g flaket hvete 500 g sauermalt [B]Humle og krydder[/B] 10 g Northern Brewer 10.5% 60 min 15 g Styrian Golding 5% 10 min 60 g Tettnanger 2.1% Tørrhumling 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumklorid, kalsiumsulfat. [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 63 grader, 90 min 70 grader, 10 min 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY3711 Gjærmengde: 5 dl slurry Informasjon om gjæring: Stukket om etter primærgjæring og tilsatt dregs fra Jolly Pumpkin, Cantillon, og WY5526. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2013 Flasket: 11. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N