Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1051
FG: 998
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 g pilsmalt
1000 g flaket hvete
500 g sauermalt

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Northern Brewer 10.5% 60 min
15 g Styrian Golding 5% 10 min
60 g Tettnanger 2.1% Tørrhumling 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumklorid, kalsiumsulfat.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 63 grader, 90 min 70 grader, 10 min 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY3711
Gjærmengde: 5 dl slurry
Informasjon om gjæring:
Stukket om etter primærgjæring og tilsatt dregs fra Jolly Pumpkin, Cantillon, og WY5526.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2013
Flasket: 11. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N