Brygger: Jostein Sæthre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: OG: 1055 FG: 1016 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale malt, Munich, cara Crystal, cara amber gresskar [B]Humle og krydder[/B] cluster, "pumpkin spice" [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 70 min, 77 grader 10 min ovnsbakt gresskar med i mesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: pixie belgisk Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: laget gjærstarter av Pixiegjær [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. oktober 2013 Flasket: 10. november 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N