Brygger: Jostein Sæthre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1055
FG: 1016
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale malt, Munich, cara Crystal, cara amber

gresskar

[B]Humle og krydder[/B]
cluster, "pumpkin spice"

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 70 min, 77 grader 10 min

ovnsbakt gresskar med i mesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: pixie belgisk
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
laget gjærstarter av Pixiegjær

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. oktober 2013
Flasket: 10. november 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N