Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1047 FG: 1009 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 32,7 Beregnet farge: 9,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale, Caramel Pils, Munich og Acidulate [B]Humle og krydder[/B] Magnum, Amarillo, Motueka [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64°C = 60 Min 78°C = 10 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 18°C = 15 Dager 4°C = 4 (ColdCrash) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2017 Flasket: 17. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N