Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1047
FG: 1009
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 32,7
Beregnet farge: 9,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale, Caramel Pils, Munich og Acidulate

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, Amarillo, Motueka

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64°C = 60 Min
78°C = 10 Min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
18°C = 15 Dager
4°C   = 4 (ColdCrash)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2017
Flasket: 17. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N