Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1,060
FG: 1,018
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,6l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5120 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5
600 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
160 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
100 gr. Crystal malt hel, EBC 400
20 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
100 gr. Candy sugar, EBC 1

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr. Fuggles Blomst 2013, IBU 5,3, tid 01:00
23 gr. East Kent Goldings Blomst 2011,IBU 5,4 tid 00:10
6 gr. East Kent Goldings Pellets, 2011, IBU 4, tid 00:05

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 69 grader
Mesking 69 grader 75 min.
Skylling 78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 Dry English A
Gjærmengde: Slurry 118 ml.
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2014
Flasket: 25. oktober 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F