Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1,060 FG: 1,018 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,6l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5120 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5 600 gr. Pale crystal Malt, EBC 70 160 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600 100 gr. Crystal malt hel, EBC 400 20 gr. Chocolate Malt, EBC 1200 100 gr. Candy sugar, EBC 1 [B]Humle og krydder[/B] 50 gr. Fuggles Blomst 2013, IBU 5,3, tid 01:00 23 gr. East Kent Goldings Blomst 2011,IBU 5,4 tid 00:10 6 gr. East Kent Goldings Pellets, 2011, IBU 4, tid 00:05 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 69 grader Mesking 69 grader 75 min. Skylling 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English A Gjærmengde: Slurry 118 ml. Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2014 Flasket: 25. oktober 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F