Brygger: Brynjar Sandvoll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Chipotle og lakrisrot OG: 1096 FG: 1012 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 11,2% Beregnet IBU: 65,2 Beregnet farge: 63,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6500 gr Pale malt 1500 gr Munchen 1500 gr Havregryn 500 gr Spesial-B 400 gr Roasted barley 400 gr Coffe malt [B]Humle og krydder[/B] 70 gr Brewers Gold 8,7 % FWH 40 gr Perle 9,8 % 20 min [B]Andre ingredienser[/B] 4 gr Natron i mesk 30 gr Lakrisrot 30 min 8 gr Chipotle 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 64 grader 15 min 77 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale-05 Gjærmengde: Slurry 2. generasjon Informasjon om gjæring: Med temperaturkontroll 17-18 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2014 Flasket: 7. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F