Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,047
FG: 1,010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 8,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg pils. 5 kg pale, 3.5 kg munich 1. 1 kg flaket hvete. 1 kg hvete malt, 0,5 kg crystal 60, 0,5 kg crystal 120, 0,25 kg Special B.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau mitt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69c
78c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast roeselare
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
2 år på glass ballong i kjellertemp. 15-20c 
2 år på fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2013
Flasket: 15. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F