Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,047 FG: 1,010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 8,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg pils. 5 kg pale, 3.5 kg munich 1. 1 kg flaket hvete. 1 kg hvete malt, 0,5 kg crystal 60, 0,5 kg crystal 120, 0,25 kg Special B. [B]Humle og krydder[/B] Hallertau mitt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69c 78c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast roeselare Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 2 år på glass ballong i kjellertemp. 15-20c 2 år på fat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2013 Flasket: 15. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F