Brygger: Geir Magne Petersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,129 FG: 1,036 Mengde vørter: 75,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 12,2% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 151 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter pale malt Flaket hvete Pale chocolate malt Carafa III Chocolate malt Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] Warrior East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Whiskey Candi sukker vanilje stan kakaonibs/bønner, Sukker [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbel mesk, starter med 13kg maris otter og 38L vann, Meskes på 68 grader i 90 min og 15L vann til skylling. Deretter tilsatt resten av malten og mesket 15min på 76 grader og skylling med 45L [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2 x enkel 4L Informasjon om gjæring: 43L på ett 60L gjæringskar i 18 grader de første 4 dagene, deretter 20 grader de neste 10 dagene. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2017 Flasket: 19. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F