Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin OG: 1071 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 5000 g Cara Munich 100 EBC 120 EBC 250 g Aroma Malt 150 EBC 150 EBC 250 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 1000 g Special B 230 EBC 230 EBC 700 g Wheat Malt 3 EBC 500 g Dry Light Extract 8 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 4.4% alpha 50 g 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] 40 gr. amerikanske eiketerninger, medium toast ligger med i hele gjæringstiden. 1 ts. Gjærnæring 1 ts. Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 68 graders mesk i kjøleboks i 60 minutter (20 liter 76 gr., skyllevann 78 grader (23 liter) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP011/3763 Gjærmengde: 1 rør/2 pk. Informasjon om gjæring: Forgjæring med alegjær, WLP011, stor starter. Gjæres ned til 1020-1015 og stikkes så om til BetterBottle, og så tilsettes 2 pk. Wyeast 3763 Roeselare Blend [B]Kommentarer[/B] Stikkes om før tilsetning av eiketerningene. 90 min. koking. Ingen vannjustering. DME er til starter. Volum er inkl. 2 liter starter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. mai 2013 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F