Brygger: Petter Eik-Andresen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1047
FG: 1007
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,50 kg Pale malt (5,0 EBC)                   0,20 kg Diastatic Wheat Malt (3,9 EBC)   
0,20 kg Munich Malt (18,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
74g Hallertauer Hersbrucker boil 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
step 1 - 30 min - 50 grader
step 2 - 60 min - 63 grader
step 3 - 30 min - 73 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 14-15 grader startet på 17 gr

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. desember 2014
Flasket: 28. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N