Brygger: Petter Eik-Andresen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1047 FG: 1007 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,50 kg Pale malt (5,0 EBC) 0,20 kg Diastatic Wheat Malt (3,9 EBC) 0,20 kg Munich Malt (18,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 74g Hallertauer Hersbrucker boil 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] step 1 - 30 min - 50 grader step 2 - 60 min - 63 grader step 3 - 30 min - 73 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæring på 14-15 grader startet på 17 gr [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. desember 2014 Flasket: 28. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N