Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,081
FG: 1,013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 53 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3750	g	
Munich Malt	3750	g	
Cara Munich II	120	EBC	500	g	
Melanoidin Malt	69	EBC	350	g	
Chocolate Malt	600	EBC	200	g	
Carafa special I Malt	800	EBC	200	g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle	4.9	%	15	g	90	min	
Perle	4.9	%	10	g	15	min	
Magnum	14.0	%	20	g	90	min	
Styrian Golding	4.0	%	10	g	15	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP german bock
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
Tilsat gær ved 13 grader. Luftet i 2 min. Sat på 10 grader. Eftdr 5 dage øget temp til 12

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mai 2016
Flasket: 20. juni 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F