Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,081 FG: 1,013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 53 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3750 g Munich Malt 3750 g Cara Munich II 120 EBC 500 g Melanoidin Malt 69 EBC 350 g Chocolate Malt 600 EBC 200 g Carafa special I Malt 800 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 4.9 % 15 g 90 min Perle 4.9 % 10 g 15 min Magnum 14.0 % 20 g 90 min Styrian Golding 4.0 % 10 g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 degrees for 45 minutes, 68 degrees for 15 minutes, 78 for 5 minutes [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP german bock Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: Tilsat gær ved 13 grader. Luftet i 2 min. Sat på 10 grader. Eftdr 5 dage øget temp til 12 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mai 2016 Flasket: 20. juni 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F