Brygger: Kristoffer Brække Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,072 FG: 1,018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,5 kg p ale malt 730 g crystal malt 120L 450 g Munich 25L 270 g chocolate malt 500 L 270 g svart malt 1400 L [B]Humle og krydder[/B] Chinook - 31 g - 60 min N brewer - 50 g - 15 min 1 ts pepper ved flameout [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] ett stegs - 64 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Danstar Nottigham Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 19 grader C 2 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. mars 2016 Flasket: 5. april 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N