Brygger: Kristoffer Brække
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,072
FG: 1,018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,5 kg p ale malt
730 g crystal malt 120L 
450 g Munich 25L
270 g chocolate malt 500 L
270 g svart malt 1400 L

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook - 31 g - 60 min
N brewer - 50 g - 15 min
1 ts pepper ved flameout

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
ett stegs - 64 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Danstar Nottigham
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
19 grader C
2 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. mars 2016
Flasket: 5. april 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N