Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,057 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 85% vienna malt 15% melanoidin [B]Humle og krydder[/B] 23IBU fra bitterhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 420mrd Informasjon om gjæring: 10c i 12dager, 16c i 2 dager, CC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. september 2017 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F