Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1,057
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
85% vienna malt
15% melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
23IBU fra bitterhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 420mrd
Informasjon om gjæring:
10c i 12dager, 16c i 2 dager, CC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. september 2017
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F