Brygger: Joakim Verdich Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1049 FG: 1007 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt Premium Pilsenermalt Umaltede hvetegryn [B]Humle og krydder[/B] Hallertau BlancKnuste korianderfrø [B]Andre ingredienser[/B] Lemongrass og pommerans skall [B]Meskeinformasjon[/B] FLere stegs mesking. Begynte på 35C. På grunn av hvetegryn. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 410 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret naturlig ved rundt 25. Ingen kunstig temp kontroll. [B]Kommentarer[/B] Bryggeloggen ligger hos Kristian. Kan supplere med mer eksatke opplysninger hvis ønskelig. Men fristen for dette var litt kort. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. juli 2016 Flasket: 7. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N