Brygger: Joakim Verdich
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1049
FG: 1007
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt
Premium Pilsenermalt
Umaltede hvetegryn

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau BlancKnuste korianderfrø

[B]Andre ingredienser[/B]
Lemongrass og pommerans skall

[B]Meskeinformasjon[/B]
FLere stegs mesking. Begynte på 35C. På grunn av hvetegryn.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 410
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret naturlig ved rundt 25. Ingen kunstig temp kontroll.

[B]Kommentarer[/B]
Bryggeloggen ligger hos Kristian. Kan supplere med mer eksatke opplysninger hvis ønskelig. Men fristen for dette var litt kort.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. juli 2016
Flasket: 7. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N