Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1053 FG: 1006 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt: 4500g Munich malt: 200g Melanoidin malt: 500g Flaket mais: 200g Cara pils: 200g [B]Humle og krydder[/B] Saaz: 50g ved 45min Saaz: 22g ved 15min Saaz: 22g ved 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Calcium Sulphate Calcium Chloride [B]Meskeinformasjon[/B] Mashin 51 C 53 C for 20 min 63 C for 70 min 77 C Mash out for 10 min Boil for 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP838 Southern Germ Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: 9 C- 2 dager 11 C- 15 dager 18 C - 4 dager 4 C - 5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2017 Flasket: 19. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F