Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1053
FG: 1006
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt: 4500g
Munich malt: 200g
Melanoidin malt: 500g
Flaket mais: 200g
Cara pils: 200g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz: 50g ved 45min
Saaz: 22g ved 15min
Saaz: 22g ved 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Calcium Sulphate
Calcium Chloride

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mashin 51 C
53 C for 20 min
63 C for 70 min
77 C Mash out for 10 min
Boil for 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP838 Southern Germ
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
9 C- 2 dager
11 C- 15 dager
18 C - 4 dager
4 C - 5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. november 2017
Flasket: 19. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F