Brygger: Gjermund Isaksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1060
FG: 1018
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale malt 5,4kg
Ambermalt 0,5kg
carapluss 150  0,4kg
crystal 300 0,4kg
sjokolademalt 0,1kg
250g brunt sukker

[B]Humle og krydder[/B]
54g fuggles 60 min
25g fuggles 15 min
25g EKG 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5 tab protaflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham tørr
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
2 dager 18 grader
14 dager 19 grader

[B]Kommentarer[/B]
opphav til oppskrift tilhører Maltbrygg.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2016
Flasket: 30. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N