Brygger: Gjermund Isaksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1060 FG: 1018 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale malt 5,4kg Ambermalt 0,5kg carapluss 150 0,4kg crystal 300 0,4kg sjokolademalt 0,1kg 250g brunt sukker [B]Humle og krydder[/B] 54g fuggles 60 min 25g fuggles 15 min 25g EKG 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 0,5 tab protaflock [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham tørr Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 2 dager 18 grader 14 dager 19 grader [B]Kommentarer[/B] opphav til oppskrift tilhører Maltbrygg. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2016 Flasket: 30. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N