Brygger: John M. Nordgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1053 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 82 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Maris Otter 500 g Roasted Barley 250 g Flaked Barley 250 g Flaked Oats [B]Humle og krydder[/B] 30 g Target (10,4%) 90 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 Whirlfloc tablet [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C i 75 min 77°C i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Danstar Nottingham Gjærmengde: 200 mrd celler Informasjon om gjæring: 2 uker ved 18-20°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2015 Flasket: 2. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N