Brygger: John M. Nordgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1053
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 82 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Maris Otter
500 g Roasted Barley
250 g Flaked Barley
250 g Flaked Oats

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Target (10,4%) 90 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 Whirlfloc tablet

[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C i 75 min
77°C i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Danstar Nottingham
Gjærmengde: 200 mrd celler
Informasjon om gjæring:
2 uker ved 18-20°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2015
Flasket: 2. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N