Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1067
FG: 1013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner
Oats
Wheat
Pale
Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Citra
Mosaic
Nelson Sauvin

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c 60min, 78c 10min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
17c 3dager, 21c resten

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelaug: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2017
Flasket: 12. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F