Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1067 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Oats Wheat Pale Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Citra Mosaic Nelson Sauvin [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 65c 60min, 78c 10min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 17c 3dager, 21c resten [B]Kommentarer[/B] Bryggelaug: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2017 Flasket: 12. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F