Brygger: Pål Johannessen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1064
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3600 Maris Otter Pale Malt
2800 Pilsner malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 12,6%  30 g 60 min
Casade 6,5% 50 g 10 min
Casade 6,5% 50 g tørrhumlet 7 dager

All humle er pellets.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale 04
Gjærmengde: 11,5 gram
Informasjon om gjæring:
19 grader i 12 dager.
12 grader i 2 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2013
Flasket: 9. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N