Brygger: Pål Johannessen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1064 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3600 Maris Otter Pale Malt 2800 Pilsner malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook 12,6% 30 g 60 min Casade 6,5% 50 g 10 min Casade 6,5% 50 g tørrhumlet 7 dager All humle er pellets. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale 04 Gjærmengde: 11,5 gram Informasjon om gjæring: 19 grader i 12 dager. 12 grader i 2 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2013 Flasket: 9. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N