Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 9000 g Wheat Malt 3 EBC 1000 g Cara Munich I 120 EBC 500 g Karboneringssukker Cane Sugar (light) 20 EBC 300 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 90 g 60 min Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 40 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 German Ale/Kö Gjærmengde: 4 pk. Informasjon om gjæring: 16 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2015 Flasket: 17. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N