Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 9000 g  
Wheat Malt 3 EBC 1000 g  
Cara Munich I 120 EBC 500 g  

Karboneringssukker
Cane Sugar (light) 20 EBC 300 g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 90 g 60 min  
Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 40 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029 German Ale/Kö
Gjærmengde: 4 pk.
Informasjon om gjæring:
16 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. desember 2015
Flasket: 17. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N