Brygger: Eirik Nortveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Maris Otter Pale Malt Pale Crystal Malt Dark Crystal Amber Malt TF Brown Malt TF Pale Chocolate Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum og Tettnang. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 11,5 gram Informasjon om gjæring: 20 gr i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. juni 2016 Flasket: 19. juni 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N