Brygger: Eirik Nortveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt:  
Maris Otter Pale Malt
Pale Crystal Malt
Dark Crystal
Amber Malt TF
Brown Malt TF
Pale Chocolate
Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum og Tettnang.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05 
Gjærmengde: 11,5 gram
Informasjon om gjæring:
20 gr i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. juni 2016
Flasket: 19. juni 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N