Brygger: Petter Hermansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1062 FG: 1013 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 72,9 Beregnet farge: 16,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.1 kg Palemalt, 300g Munchnermalt (25 EBC), 200g Pale crystal (70 EBC), 100g Crystal malt (150 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30 g Chinook (pellets, 11.6%, 60 min.), 60g Simcoe (pellets, 12%, 15 min), 60 g Amarillo (pellets, 12%, 2 min), 20g Citra (pellets, 13,9%, 2min), 11 g Citra (tørrhumle, 10 dager), 25 g Simcoe (tørrhumle, 10 dager), 25 g Amarillo (tørrhumle, 10 dager), 14 g Vic Secret (tørrhumle, 10 dager), 10 g Vic Secret (tørrhumle, 5 dager), 7 g Amarillo (tørrhumle, 5 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1:64 grader 20 min. 2:71 grader 40 min. 3:78 grader 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyast 1056 Gjærmengde: 294M Informasjon om gjæring: 1: 18 grader romtemperatur 11 dager 2: 21 grader 5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2015 Flasket: 2. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N