Brygger: Petter Hermansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1062
FG: 1013
Mengde vørter: 24,5l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 72,9
Beregnet farge: 16,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.1 kg Palemalt, 300g Munchnermalt (25 EBC), 200g Pale crystal (70 EBC), 100g Crystal malt (150 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Chinook (pellets, 11.6%, 60 min.), 60g Simcoe (pellets, 12%, 15 min), 60 g Amarillo (pellets, 12%, 2 min), 20g Citra (pellets, 13,9%, 2min), 11 g Citra (tørrhumle, 10 dager), 25 g Simcoe (tørrhumle, 10 dager), 25 g Amarillo (tørrhumle, 10 dager), 14 g Vic Secret (tørrhumle, 10 dager), 10 g Vic Secret (tørrhumle, 5 dager), 7 g Amarillo (tørrhumle, 5 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1:64 grader 20 min. 
2:71 grader 40 min.
3:78 grader 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyast 1056
Gjærmengde: 294M
Informasjon om gjæring:
1: 18 grader romtemperatur 11 dager
2: 21 grader 5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2015
Flasket: 2. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N